Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 27 maart

Van Harte - dinsdag 27 maart

We volgen de feestelijkheden in en rond de kleermakerswinkel van de Turkse Ali Sepet. In Heerenveen is het winkeltje van Ali wereldberoemd. Dat komt niet alleen door de goede kleding die hij maakt, maar ook omdat Ali vorig jaar vreselijke pech had: zijn winkeltje brandde af. Heel de stad kwam in actie om hem te helpen de zaak op een andere plek weer op te bouwen. Om de inwoners te bedanken viert hij een speciaal openingsfeestje.

Nathalie Bharos ontvangt vandaag Maria in de kas voor een kleding- en stylingadvies. Maria heeft binnenkort twee feesten te vieren: ze wordt 60 jaar en is ook 35 jaar getrouwd. Ze gaat naar huis met een verrassende outfit.

Volg ons op