Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 28 maart

Van Harte - woensdag 28 maart

We zijn te gast op de babyshower van Mariel en de 26-jarige trambestuurder Winston. Extra feest, want tijdens dit feest maken ze het geslacht van hun eerste kindje bekend aan al hun vrienden en familie. In hun Zuid-Amerikaanse cultuur zijn de families groot en is er een sterke onderlinge band met elkaar. Het wordt een uitbundig feest met de grote vraag: wordt het een jongen of een meisje?

In de kas vieren we dat vrijdag Pesach, het Joodse Paasfeest, begint. Bekend zijn daarbij de matzes die rond dit feest gegeten worden. Annemarie vertelt waar deze matzes vandaan komen, waarom ze bij Pesach horen en hoe je er net even een originele draai aan kan geven.

Henk is op de markt in Arnhem op zoek naar groot en klein geluk. Wat wordt er zoal gevierd bij de inwoners van Arnhem?

Volg ons op