Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 29 maart

Van Harte - donderdag 29 maart

De Urker Zangers. Dit mannenkoor viert het 50-jarig jubileum met een feestelijk concert. Een bijzonder moment voor voorzitter Gerard, maar ook voor het jongste lid, de 19-jarige Albert Jacob. Voor hem is dit het allereerste optreden met het koor.

Meesterbloembinder Pim van den Akker maakt in de kas een prachtig bloemstuk, helemaal in het teken van Witte Donderdag.

En in Amersfoort is Frank Bosman bij de viering van Aswoensdag, het begin van de vastentijd die bijna wordt afgerond. Maar wat hebben as en haring met elkaar te maken?

Volg ons op