Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 2 april

Van Harte - maandag 2 april

Speciaal voor Pasen bakt Annemarie Pronk een feestelijke paastaart. Mét zelfgemaakte advocaat. Leuk en lekker om te delen met vrienden en familie.

Sander bezorgt zijn grote liefde Aletta de dag van haar leven. Hij verrast haar op haar verjaardag niet alleen met haar eerste parachutesprong. Eenmaal op de grond volgt de grootste verrassing als de romantische Sander voor haar op zijn knieën gaat.

Feestvieren is van alle tijden. Maar is er eigenlijk veel veranderd in de manier waarop we feestvieren? We duiken in de beeldarchieven voor een aantal opvallende Nederlandse paastradities.

Volg ons op