Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 3 april

Van Harte - dinsdag 3 april

Vandaag is het rokjesdag in de kas! Ben je groot, klein, lang of dun, styliste Nathalie heeft een paar goede rokjestips zodat iedereen goed voor de dag kan komen als het weer wat warmer wordt.

Ook zijn we te gast bij het huiskamerconcert waar Tobias optreedt. Hij heeft een verstandelijke beperking maar is muzikaal zeer begaafd. Hij bespeelt talloze instrumenten en bereidt zich voor op deze voor hem bijzondere avond.

Henk gaat de Albert Cuypmarkt op en heeft spontaan van alles te vieren met de Amsterdammers.

Volg ons op