Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 4 april

Van Harte - woensdag 4 april

Wie kent ze niet, de opblaasbare Abraham of Sara in de tuin als de mooie leeftijd van 50 jaar wordt bereikt? Maar ben je een beetje handig, dan heeft Joëlle in de kas een leuk en stijlvol alternatief om de hele buurt te laten weten dat er een feestje gevierd wordt.

En we zijn bij Burcu en haar broertje, Bora. We zien een grote wens in vervulling gaan van Bora: trouwen voor één dag in de markthallen in Rotterdam. Bijzonder, want haar verstandelijk beperkte broertje Bora is dol op alles wat met trouwen te maken heeft. Zijn grote wens is om ooit zelf te gaan trouwen. De band tussen beiden is hecht en het gemis van hun overleden vader groot. De hele familie loopt uit om deze bijzondere dag mee te maken, waarop Bora eindelijk zijn jawoord mag uitspreken.

Henk is in Amsterdam op zoek naar groot en klein geluk en stuit op bijzondere verhalen van woonbootbewoners.

Volg ons op