Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 9 april

Van Harte - maandag 9 april

In de kas maakt styliste Joëlle leuke cadeautjes van stoer beton om weg te geven óf om je eigen huis mee op te leuken.

We zijn te gast bij het gezin van Bram, Emine en de tweejarige Sara in Dordrecht. Vorig jaar ontdekten ze dat Sara een ernstige, progressieve spierziekte heeft waar nog geen behandeling voor is. Ze hebben toen een stichting opgericht om onderzoek naar deze spierziekte te starten. In korte tijd haalden ze een groot bedrag op en vandaag is het feest, want de stichting voor Sara bestaat één jaar.

Bert van Leeuwen is op de markt in Gouda en vraagt wat mensen vieren in het leven. Zo hoort hij weer heel veel prachtige verhalen.

Volg ons op