Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 10 april

Van Harte - dinsdag 10 april

In de kas laat Annemarie zich inspireren door de verjaardag van prinses Ariane, de jongste dochter van ons koningspaar, die vandaag elf jaar wordt. Annemarie maakt een heel toepasselijke, koninklijke taart.

We zijn te gast bij Rob en Suzanne Vonk, die na een moeilijke periode besluiten meer te vieren in het leven: "We besloten: als iets op je pad komt, moet je het gewoon doen. We moeten meer uit het leven halen, meer lol maken." Vandaag zetten zij hun deuren open voor 'Gluren bij de Buren', een muziekfestival waarbij je woonkamer het podium is en de hele buurt is uitgenodigd.

Bert is op zoek naar groot en klein geluk op de markt in de Amsterdamse Bijlmer.

Volg ons op