Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 11 april

Van Harte - woensdag 11 april

In de kas is Stella op bezoek bij styliste Nathalie. Stella viert binnenkort met haar man Ger hun 40-jarig huwelijksfeest. Wat trek je aan op zo'n bijzondere dag? Nathalie weet daar wel raad mee en helpt Stella aan een mooie outfit.

Feest bij Charles Vermeer die het 25-jarig jubileum van zijn muziekschool niet zomaar voorbij laat gaan. Het wordt een spektakel waar hij al maanden naartoe leeft. Bijna al zijn koren en solisten treden op, ruim vijfhonderd man. Maar ook Charles zingt een bijzonder duet met zijn vrouw.

Bert is op zoek naar groot en klein geluk op de Huishoudbeurs in Amsterdam.

Volg ons op