Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 12 april

Van Harte - donderdag 12 april

In Apeldoorn woont doorzetter Jurre. Hij wil graag een inspiratiebron zijn voor iedereen die zich in een moeilijke situatie bevindt. Begin januari 2017 ontdekken de artsen dat hij hartproblemen heeft. Een zware operatie volgt. Op de moeilijke momenten put Jurre kracht uit muziek, want hij wil dj worden. Nu is hij bijna klaar met revalideren en gaat hij vol goede moed aan 'Jurre 2.0' beginnen. Een prachtig feest voor Stichting Hartekind waar vrienden, familie, ziekenhuispersoneel allemaal bij elkaar zijn, is het startsein om geld op te halen. Jurre kan op het feest zelf schitteren als dj.

Op de Rotterdamse markt gaat Bert van Leeuwen op pad om te kijken of er nog wat te vieren valt. Prachtige en ludieke ontmoetingen met rasechte Rotterdammers.

En bloemkunstenaar Pim van den Akker blikt alvast vooruit op Nationale Secretaressedag. Hij laat zien zien hoe je je secretaresse met een exotisch boeket in het zonnetje kunt zetten.

Volg ons op