Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 16 april

Van Harte - maandag 16 april

Deze hele week vieren we in 'Van Harte' de liefde! Elke dag maken we met een echtpaar die éne trouwfoto van toen, nog een keer. Vandaag blikken we met Joël Voordewind en zijn vrouw Deborah terug op hun trouwdag. Voor het Rijksmuseum werd dé foto gemaakt, en nu - dertig jaar later - staan ze er weer. Hoe kijken ze terug op die dag, en wat is er veranderd in de afgelopen jaren?

Annemarie Pronk bakt in de kas iets wat traditioneel hoort bij de ondertrouw: bitterkoekjes. Ze maakt feestelijke petitfours.
 
Bert van Leeuwen is op zoek naar groot en klein geluk in Rotterdam.

Volg ons op