Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 17 april

Van Harte - dinsdag 17 april

Deze hele week vieren we in 'Van Harte' de liefde! Elke dag maken we met een echtpaar die éne trouwfoto van toen, nog een keer. Vandaag blikken we met het echtpaar Jeff en Romkje Fountain terug op hun trouwdag. Jeff kwam 43 jaar geleden vanuit Nieuw-Zeeland naar Nederland en ontmoette zijn grote liefde Romkje.

Syliste Joëlle Rothuizen bouwt buiten bij de kas een traditionele joodse choepa. Ze laat zien hoe je zelf eenvoudig een trouwprieel kunt maken voor bijvoorbeeld een trouwceremonie in eigen tuin.

Henk van Steeg is op zoek naar groot en klein geluk in Apeldoorn.

Volg ons op