Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 18 april

Van Harte - woensdag 18 april

In deze uitzending veel liefdesverhalen. Van bijna-getrouwden maar ook van mensen die al tientallen jaren lief en leed met elkaar delen. Vandaag het verhaal van Marian en Willem de Vink, die hun 38ste trouwdag vieren. Ze gaan een van hun trouwfoto's namaken. Dat levert een prachtig plaatje op.

In de kas krijgt Danielle advies van styliste Nathalie Bharos. Danielle gaat binnenkort trouwen in Polen en zoekt daarvoor een geschikte outfit. Nathalie helpt haar.

Bert van Leeuwen is op stap in Den Bosch. Hij stuit op een bijzonder stel dat dit jaar het gouden huwelijksjubileum viert, maar toch nog maar zestigers zijn.

Volg ons op