Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 19 april

Van Harte - donderdag 19 april

Deze hele week vieren we in 'Van Harte' de liefde! Elke dag maken we met een echtpaar die éne trouwfoto van toen, nog een keer. Vandaag blikken we met het echtpaar Joop en Wil Spiekerman terug op hun trouwdag. Ze zijn bijna zestig jaar getrouwd en nog steeds dolverliefd op elkaar.

In de kas laat Pim van den Akker zien hoe je met bloemen zelf een prachtige bruidsdecoratie kunt maken voor die bijzondere dag.

En Bert van Leeuwen is op zoek naar groot en klein geluk in Den Bosch.

Volg ons op