Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 23 april

Van Harte - maandag 23 april

Het kleine dorp Luttenberg bestaat 700 jaar!  Een groot feest voor de dorpsbewoners in het Overijsselse Salland. Er wordt een ‘revue’ opgevoerd waarin bijna alle dorpsbewoner een rol hebben. De eigenaar van de supermarkt, Richard, speelt Napoleon. Maar ook al zijn medewerkers hebben een rol. De première zorgt voor behoorlijk wat zenuwen in het dorp, als dat maar goed gaat...

In de kas heeft Joëlle een origineel idee voor een babyshower: een zelf te maken speelgoedkar, gevuld met allerlei bijzondere cadeautjes die lang meegaan.

Op Urk is Henk op zoek naar groot en klein geluk. Hij ontmoet trotse Urkers die het leven vieren.

Volg ons op