Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 24 april

Van Harte - dinsdag 24 april

Voor kledingstyliste Nathalie Bharos is het uitzoeken van kleding voor anderen een feestje. Ze heeft drie mooie outfits voor Angela uitgezocht. Haar broer gaat trouwen op Bali en daar wil de sportdocente in een chique outfit verschijnen. Er is geen dresscode voor de bruiloft, maar een kleurcode.

Henk is benieuwd wat de mensen op straat te vieren hebben en gaat op onderzoek uit op de markt in Apeldoorn.

En we zijn te gast bij de Waardse sjoelvereniging in Heerhugowaard. Zij vieren het vijfjarig bestaan met een jubileumwedstrijd. De vereniging is voor veel leden een soort tweede familie geworden, zoals voor Rob Aland. Al vanaf het begin zet hij zich met hart en ziel in. Deze dagen is hij ook volop in de weer om het feest voor te bereiden. Cayasta Schepers, voorzitter van de vereniging, grijpt deze gelegenheid aan om Rob in het zonnetje te zetten en hem te danken voor alle energie die hij in de club steekt.

Volg ons op