Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 25 april

Van Harte - woensdag 25 april

Vrijdag is het Koningsdag! In de kas bakt Annemarie Pronk alvast heerlijke oranjetompoezen.

In Bunschoten-Spakenburg ontmoeten we Gerda en Andries. Zij hebben beiden een nieuwe start gehad in het leven. Gerda kreeg vijf jaar geleden twee nieuwe longen en haar man Andries overleefde een hartstilstand doordat Gerda hem gereanimeerd heeft. Gerda wordt dit jaar 'vijf' en viert dat met een kinderverjaardag. Bowlen en eten met haar man, kinderen en kleinkinderen. Vol dankbaarheid genieten Gerda en Andries van hun nieuwe leven.

En Henk van Steeg gaat op Urk kijken of er nog wat te vieren valt.

Volg ons op