Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 26 april

Van Harte - donderdag 26 april

Het is bijna Koningsdag. Styliste Joëlle Rothuizen laat in de kas zien hoe je met spulletjes van de rommelmarkt zelf prachtige dingen kunt maken voor in huis.

Henk van Steeg viert de geboorte van een neushoornjong in de Arnhemse dierentuin.

En in Rotterdam viert Joan het tienjarig bestaan van haar bedrijfje in het organiseren van kinderevents. Zo kunnen kinderen zich verkleden en worden ze als echte modellen gefotografeerd. Van jongs af aan is het haar passie om met kinderen te werken. Als klein meisje vond ze het fijn om anderen op een creatieve manier bezig te houden. Op de authentieke radarstoomboot in Rotterdam wordt het feest gevierd. Wat Joan niet weet is dat ze zelf in het zonnetje wordt gezet.

Volg ons op