Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 30 april

Van Harte - maandag 30 april

In Culemborg zijn we op bezoek bij de 82-jarige Giel Wammes. Naast zijn passie voor het bouwen van modelvliegtuigen is hij ook dol op zingen. Het Culemborgs Mannenkoor viert dit jaar het 90-jarig bestaan en Giel viert het mee. Hij zingt inmiddels veertig jaar bij het koor. De mannen van het koor willen dit niet stilletjes voorbij laten gaan en verrassen Giel met een lied dat heel bijzonder voor hem is.

De kas staat in het teken van de zilveren bruiloft; het 25-jarig huwelijksjubileum. Styliste Joëlle Rothuizen maakt een heel persoonlijk en origineel cadeau, dat je zelf ook kunt maken.

Bert van Leeuwen heeft bijzondere gesprekken over alle dingen die je in het leven kunt vieren in het prachtige Elburg.

Volg ons op