Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 1 mei

Van Harte - dinsdag 1 mei

Vandaag vieren we de opening van een zorgboerderij in Bruchterveld. Een droom die uitkomt, aldus eigenaar Annemarie. Het bijzondere is dat zij vooral gaat werken met honden. In 'Van Harte' vertelt ze waarom zij deze keuze heeft gemaakt.

Pim van den Akker begint deze maand mei met het maken van een prachtig en vrolijk bloemstuk in de kas.

En Bert van Leeuwen is in de straten van Elburg om te vragen wat de inwoners te vieren hebben.

Volg ons op