Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 2 mei

Van Harte - woensdag 2 mei

In de kas laat kledingstyliste Nathalie Bharos haar gast Marian stralen. Marian wordt binnenkort 55 jaar en wil een tuinfeest geven. Dit hele plan stond eigenlijk gepland voor haar vijftigste verjaardag, maar vanwege een moeilijk jaar is het feest toen niet doorgegaan. Wat trek je aan op zo'n bijzonder feest? Nathalie weet raad en geeft tips.

Han en Jolanda Smelt zijn 25 jaar getrouwd en delen vele mooie en liefdevolle herinneringen. In het Veenmuseum wordt hun trouwfoto opnieuw gemaakt. Elkaar dienen - zoals Jezus dat deed - heeft hun huwelijk veel inhoud gegeven. Ze hebben hier ook van gezongen tijdens het jubileumfeest.

Volg ons op