Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 3 mei

Van Harte - donderdag 3 mei

Cultuurtheoloog Frank Bosman neemt een kijkje op een bijzonder Zeeuws feest: Straô. Traditiegetrouw worden de trekpaarden van het dorp die dag uit de stal naar het strand geleid.

In de kas vieren we alvast Bevrijdingsdag. Geïnspireerd door de bevrijders die chocolade uitdeelden tijdens de bevrijding, bakt Annemarie een brownietaart.

En we zijn te gast bij Gerrit Mes. Hij is timmerman en dominee, beide taken beoefent hij met grote passie. Hij viert het 25-jarig bestaan van zijn kerk in Alblasserdam, die ooit begon als klein clubje mensen maar inmiddels is uitgegroeid tot een grote maar hechte gemeenschap.
 

Volg ons op