Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 8 mei

Van Harte - dinsdag 8 mei

Feest voor Jeannie Beek, zij viert haar zestigste verjaardag. Een bijzondere dag voor haar én haar drie zussen. Jeannie is geboren met een verstandelijke beperking, haar zussen zijn daarom erg betrokken bij haar. Door een ongeluk verblijft Jeannie sinds enkele maanden in een zorghotel. De zussen gunnen Jeannie een spetterend feest en hebben daarom een leuke verrassing voor haar geregeld.

In de kas krijgt Mirjam kledingadvies van styliste Nathalie Bharos. Mirjam is gewend om onopvallende kleren te dragen, maar wil wel eens wat anders. Nathalie laat haar kiezen uit drie kleurrijke outfits.

Henk van Steeg is op de markt in Weesp, en ontmoet bijzondere mensen met mooie verhalen.

Volg ons op