Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 9 mei

Van Harte - woensdag 9 mei

We zijn te gast bij de enthousiaste Jannie Wemmenhove, beheerder van speeltuin de Torteltuin in Utrecht. Een mooie plek waar twee feesten te vieren zijn. De speeltuin bestaat 25 jaar en Jannie is tien jaar beheerder. De feestgangers zijn het allemaal met elkaar eens: Zonder Jannie geen Torteltuin en andersom. Er is daarom een heel bijzonder cadeau voor Jannie geregeld.

Zondag is het Moederdag. Joëlle maakt een origineel en praktisch cadeau, dat je eenvoudig zelf in elkaar kunt zetten voor je moeder. Een tijdschriftenrek en een dienblad met een persoonlijke boodschap.

Bert van Leeuwen is in Wijk bij Duurstede en heeft gesprekken op straat over hoe de inwoners het leven vieren.

Volg ons op