Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 10 mei

Van Harte - donderdag 10 mei

In de kas staan we stil bij Hemelvaart. Annemarie bakt scones, die je ook eenvoudig zelf kunt maken en meenemen. Bijvoorbeeld tijdens het dauwtrappen, dat traditioneel in de vroege ochtend van Hemelvaart wordt gedaan, in heel veel gemeentes.

Henk van Steeg gaat de straat op in Geldermalsen om te peilen hoe Hemelvaart hier gevierd wordt.

We zijn te gast bij Piet Hein en Edith Wielhouwer. We vieren met hen de liefde door de trouwfoto van zes jaar geleden, opnieuw te maken. Edith en Piet Hein hebben allebei een scheiding meegemaakt, maar vonden bij elkaar nieuwe liefde en vormen nu met hun kinderen, een nieuw samengesteld gezin.

Volg ons op