Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 14 mei

Van Harte - maandag 14 mei

Precies vandaag bestaat de staat Israël zeventig jaar. We zijn daarom te gast bij rabbijn Tzvi Marx in Vught. De rabbijn heeft een feest georganiseerd voor iedereen die dit jubileum wil meevieren. Het wordt een feest vol dankbaarheid, vreugde en dans.

In het kader van dit jubileum maakt Annemarie Pronk een Israëlische lekkernij: Ma'aroud. Dit zijn Joodse koekjes, waarin dadel is verwerkt.

Henk van Steeg is op het strand in Katwijk en vraagt wat de mensen allemaal vieren in het leven.

Volg ons op