Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 15 mei

Van Harte - dinsdag 15 mei

Hetty heeft een feestelijke dag in het vooruitzicht: de bruiloft van haar dochter. Voor deze speciale dag is ze op zoek naar een mooie, feestelijke outfit. Omdat Hetty vrij lang is, vindt zij het lastig om goede kleding te vinden met de juiste kleurcombinaties. Kledingstyliste Nathalie Bharos gaat op zoek naar de perfecte outfit en geeft Hetty advies.

Verder zijn we te gast bij Sieb Bandstra, die zeer gepassioneerd is door de Friese skûtsjes. Dit jaar is het de tiende keer dat Sieb als drijvende kracht de eerste wedstrijd van het jaar organiseert. Tijdens de voorbereidingen van deze wedstrijd wordt hij onverwachts in het zonnetje gezet.

Henk van Steeg is op zoek naar groot en klein geluk in Katwijk.

Volg ons op