Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 16 mei

Van Harte - woensdag 16 mei

In Woerden zijn we bij de opening van de nieuwe werkplaats van Arjan Nihot. Arjan knapt fietsen op voor het goede doel. De fietsen gaan naar kinderen die in armoede opgroeien. Dat wordt gedaan door een groep jongens zonder baan, die Arjan aanstuurt. Een win-winsituatie waarbij Arjan inspiratie haalde uit eigen ervaringen. De jongens van de werkplaats hebben een verrassing voor hem geregeld.

In de kas vieren we de 'Dag van het Kasteel'. Op Tweede Pinksterdag zetten vele kastelen hun poorten of deuren open om bezocht te worden. Speciaal voor deze gelegenheid bakt Annemarie Pronk kasteelgebakjes.

Bert van Leeuwen is in Bunschoten-Spakenburg en heeft gesprekken met de mensen op straat over het vieren van het leven.

Volg ons op