Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 17 mei

Van Harte - donderdag 17 mei

In de kas vieren we de verjaardag van koningin Máxima. Speciaal voor haar verjaardag maakt Pim van den Akker een koninklijk boeket, in de kleuren van onze vlag.

We zijn te gast bij Truus en Wim Groothuis in Zuidhorn. Ze zijn al 45 jaar getrouwd en hebben heel wat lief en leed samen meegemaakt. Vandaag vieren zij hun liefde en maken zij de trouwfoto van 45 jaar geleden opnieuw.

Henk van Steeg is in de dierentuin in Arnhem op zoek naar feestelijke momenten.

Foto: ANP

Volg ons op