Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - maandag 21 mei

Van Harte - maandag 21 mei

In de kas vieren we Tweede Pinksterdag. Meesterbloembinder Pim van den Akker maakt pinksterboeketjes, die je eenvoudig zelf kunt maken en uitdelen.

We zijn te gast bij de 76-jarige Hans Klompe in Kamperland. Deze markante Zeeuw viert feest. Het geschilderde panorama van Noord-Beveland ter herinnering aan zijn overleden vrouw Maria wordt feestelijk geopend. Acht maanden is hij met veel mensen druk geweest dit te schilderen en vandaag is de grote opening. Een emotionele maar ook feestelijke dag.

Bert van Leeuwen is in Wijk bij Duurstede en vraagt de inwoners hoe en of daar Pinksteren wordt gevierd.

Volg ons op