Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - dinsdag 22 mei

Van Harte - dinsdag 22 mei

In de kas is Simone bij kledingstyliste Nathalie. Binnenkort is Simone 12,5 jaar getrouwd en dus is er feest. Doordat ze veel is afgevallen kan ze wel wat kleding inspiratie gebruiken voor een feestelijke outfit. 

De Rotterdamse Leida Klomp viert een heel bijzondere gebeurtenis: ze wordt gedoopt. Haar ouders zijn vroeg overleden en zelf maakte ze verkeerde keuzes in relaties. Op aandringen van haar kinderen besloot ze het roer om te gooien. Ze werd uitgenodigd om een dienst in de kerk te bezoeken. Het voelde als een warm bad en vandaag gaat ze dan ook echt kopje onder.

Bert van Leeuwen is in Bunschoten-Spakenburg op zoek naar wat de inwoners van het mooie stadje daar te vieren hebben.

Volg ons op