Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - woensdag 23 mei

Van Harte - woensdag 23 mei

In de kas vieren we een kraamfeest. Het wonder van de geboorte wordt niet gevierd met beschuit met muisjes, maar met een croquembouche; een toren van soesjes. In de kas maakt Annemarie Pronk dit originele Franse alternatief.

We zijn te gast op de bijzondere bruiloft van Aswin en Michaela. Zij hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie van Stichting Zonnebloem en werden verliefd. Aswin heeft spastische tetraparese, daardoor zit hij in een rolstoel en praat hij moeilijker. Vandaag vieren zij de liefde samen met vrienden en familie.

Bert van Leeuwen is in Haarlem op zoek naar groot en klein geluk.

Volg ons op