Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom

Van Harte - donderdag 24 mei

Van Harte - donderdag 24 mei

We zijn te gast in bij Michiel en Jose in Wilhelminaoord. Zij vieren hun liefde door hun trouwfoto van toen opnieuw te maken. De bruiloft is nog maar zes jaar geleden, maar ze hebben drukke jaren gehad met veel veranderingen. Ze zijn verhuisd naar een klein dorp, kregen kinderen en zijn een eigen onderneming gestart. Het is een uitdaging om als geliefden en collega's samen te leven, maar de liefde overwint!

Het schooljaar loopt ten einde en dat betekent ook dat de tijd van examenfeesten bijna aanbreekt. In de kas heeft styliste Joëlle Rothuizen een leuk idee voor een persoonlijk en origineel examencadeau. Een uniek zelfgemaakt tafeltje om mee te nemen als er een nieuwe studie wordt gevolgd in een andere stad.

Bert van Leeuwen is in Wijk bij Duurstede op zoek naar wat de inwoners van het mooie stadje te vieren hebben.

Volg ons op