Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom
Annemarie Pronk

Annemarie Pronk

De winnares van Heel Holland Bakt 2016 bakt de feestkalender rond.

"Ik ben Annemarie Pronk, echtgenote van Michiel en moeder van vier dochters. Geboren en getogen in Scheveningen. Ik verzorg het bakitem binnen 'Van Harte', een enorme eer. Een nieuwe uitdaging waar ik met volle teugen van geniet. Ik ben graag thuis en ja... ik leef zo ongeveer in de keuken. Radiootje aan, koken, bakken... lekker ontspannen. Ik houd ervan om spelletjes te spelen met mijn kinderen en ik zing heel graag. Ik geniet van het samen zingen met het gezin na het eten.

Het is belangrijk om te vieren. Uit dankbaarheid en om een goede reden te hebben om samen te zijn met vrienden en familie. Lekker eten en samenzijn.

Mijn eigen ultieme Van Harte-moment. Heel cliché, maar mijn trouwdag was fantastisch! Niet zozeer de dag zelf, want dat was best sober. Maar het feit dat we vanaf toen elke dag 'letterlijk' thuis mochten komen bij elkaar en natuurlijk de geboorte van mijn kinderen. Ik kan het allemaal nog zo goed terughalen. Heel intens, zo bijzonder!

Beste party-tip: elk feestje eindigen met marshmallows roosteren op een vuurtje in de tuin."

Volg ons op