Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom
Joëlle Rothuizen

Joëlle Rothuizen

Interieurstylist Joëlle Rothuizen laat je zien hoe je een feest(dag) in je huis tot leven kunt laten komen!

"Mijn naam is Joëlle Rothuizen en ik woon samen met mijn man Michael en onze twee kleine zoontjes in een mooi oud pand in de binnenstad van Hilversum. In de kas laat ik iedere week zien hoe je een feest(dag) in je huis tot leven kunt laten komen.

Ik heb een lange tijd tegelijk als filosoof en stylist gewerkt. Een gekke combinatie misschien, maar voor mij was het logisch. Want hoe we ons kleden en onze huizen inrichten zegt heel veel over wie we zijn en wat we belangrijk vinden in het leven. Nergens komt dat zo duidelijk naar voren als op feestdagen! Omdat ze vaak jaarlijks terugkomen markeren ze de tijd en ons leven. Daarmee zijn het hele natuurlijke momenten om stil te staan bij waar je dankbaar voor bent, waar je op hoopt en wat er allemaal gebeurd is in een jaar. In de kas wil ik graag handvaten aanreiken om die momenten bewust aan te grijpen en op je eigen manier, soms in het klein, toch groots te vieren."

Volg ons op