Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom
Nathalie Bharos

Nathalie Bharos

Kledingstyliste Nathalie Bharos helpt je met het vinden van de juiste kleding voor elk feest dat gevierd wordt.

"Hello you! Ik ben Nathalie, een enthousiaste levensgenieter, mom van 3 heerlijke kleine meiden, partner van mijn beste maatje, dankbaar mens voor de lieverds om me heen én kledingstyliste. Eentje die graag een feestje maakt van het uitzoeken van kleding voor anderen (en mezelf)! Ik word dan ook intens gelukkig van mijn bijdrage aan 'Van Harte'. Het zoeken van een outfit voor iemand die iets te vieren heeft is heel speciaal. Hoe lekker is het namelijk als de kleding deze persoon nog meer in zijn/haar kracht zet en optimaal laat stralen op het moment suprême! Mooie missie dus.

Mijn beste party tip? Beken kleur! Zoek naar een kleur waardoor je ogen gaan twinkelen en je haar gaat glanzen! Kijk maar eens goed in de spiegel als je gaat passen. Magic! En als zwart je beste kleur is? Ga dan voor een knalkleur of opvallende print voor je accessoires! Have fun!"

Volg ons op