Icon--npo Icon--facebook Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--twitter Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--clock Icon--twitter Icon--instagram Icon--quote arrow-right Icon--menu Icon--background Icon--backgroundContent Icon--backgroundTop Icon--backgroundBottom
Pim van den Akker

Pim van den Akker

Voor meesterbloembinder en trendsetter Pim van den Akker is elke partij geschikt voor een verrassende bloemencreatie.

"Mijn naam is Pim van den Akker en ben vader van twee prachtige zoons. Ik ben bloemkunstenaar en auteur, en altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijzelf en anderen te inspireren. Door mijn werk reis ik de hele wereld over en mag ik bijzondere dingen maken en doen met bloemen en planten. Hierin kan ik perfect mijn liefde voor de natuur en creativiteit kwijt. Ik word ook echt blij van dingen creëren, het werken met een natuurlijk product, het realiseren van iets waar mensen blij van worden. Het mooie van mijn werk is dat ik elke dag wel iets maak waar ik blij van word. Op die manier vier ik de kleine dingen van het leven dagelijks.

Mijn rol binnen het programma is dat ik elke week iets laat zien met bloemen en planten en vooral wat je er nog meer mee kunt doen wanneer je iets te vieren hebt."

Volg ons op